PROFIEL

Mobile Installation Facilities B.V. heeft zich gespecialiseerd in het kwalitatief hoogwaardig monteren van electronische apparatuur in personen- en bedrijfsvoertuigen. Onze ervaring en professionele manier van inbouwen heeft ons inmiddels een trouwe klantenkring bezorgd. Trouw, omdat wij kwaliteit en service niet alleen met de mond belijden, maar ook omdat wij de inbouw flexibel uitvoeren; bij u op lokatie of in onze werkplaats.

Communicatie, beveiliging, blackboxsystemen, multimedia en comfort zijn de productgroepen waarin we producten leveren en vakkundig inbouwen. Voor elke productgroep bieden we u bovendien het juiste advies. Ons doel is namelijk om u het product te bieden dat voor u de meeste meerwaarde biedt, vakkundig gemonteerd en inclusief begeleiding voor een goed gebruik. Of het nu gaat om een mobiele telefoon, een blackbox, een navigatiesysteem, een geavanceerd koelregistratie- en volgsysteem of een van de vele andere producten die wij bieden.

Fleetmanagers, importeurs, fabrikanten, leasemaatschappijen en iedere klant die over één of meerdere voertuigen beschikt kan door ons ondersteund worden in diverse montage en servicefaciliteiten. Voor grotere projecten beschikken wij over een netwerk van specialisten die nauw met ons samenwerken volgens de door ons vastgestelde normen. Op deze manier kunnen wij u de juiste service en kwaliteit garanderen die u van ons kan verwachten.

Geinteresseerd in de diensten van Mobile Installation Facilities B.V.? Neem dan contact met ons op.