Een navigatiesysteem is in het huidige verkeer echt geen overbodige luxe meer. Het verkeer vandaag de dag vereist namelijk uw volle aandacht en 'even de kaart lezen' terwijl u rijdt is daarom echt uit den boze. Een automatische routeplanner neemt u bovendien werk uit handen en zorgt ervoor dat u ontspannen op uw bestemming aankomt. Kortom, een navigatiesysteem biedt u tijdwinst, minder irritatie, rust in de auto en verhoogde veiligheid. Het enige waar u zorg voor moet dragen is de gewenste eindbestemming in te voeren, het systeem leidt u vervolgens automatisch naar uw bestemming, visueel of door een gesproken stem.

Navigatiesystemen komen vaak met een reeks van extra's, zoals automatische verkeersomleiding in geval van verkeersopstoppingen, stuurbediening tot aan een compleet audiosysteem toe. Wij bieden u daarom diverse merken navigatiesystemen en adviseren u uitgebreid over het juiste merk en type, zodat u geld bespaart en bovendien beschikt over een systeem dat nauw aansluit bij uw behoefte.

Met een stap verder is er dan de mogelijkheid uw navigatiesysteem uit te breiden met een video of DVD speler, een spelcomputer of achteruitrijdcamera. Dit zijn slechts een aantal toepassingen van de mogelijkheden die vandaag de dag ook in uw auto gemonteerd kunnen worden.

Nog een stap verder? Kom dan eens met ons praten over de mogelijkheid uw voertuig in te richten als uw mobiele kantoor. Het koppelen van diverse multimedia systemen is ons vak en op basis van uw specificaties richten wij uw voertuig in tot een complete mobiele werkplek.